We gaan verder met het

Tussengerecht

Had het allemaal gesmaakt voor iedereen? Dan gaan we nu beginnen met het tussengerecht. Pak het pakketje met het groene label erbij dan gaan we hiermee beginnen.

CEVICHE VAN KINGFISH

BEREIDING:
1. Marineer de kingfish 15 minuten in de ceviche. (Zoals in het filmpje)
2. Marineer de tomaatjes in de tomatenmarinade.

AFWERKING:
1. Verdeel de quinoa als een letter C op het bord.
2. Plaats de kingfish en gemarineerde tomaatjes op de quinoa.
3. Verdeel de chioggia biet, gelei van tomaat en de antiboise op het gerecht.
4. Spuit de crème van avocado en de madame jeanette mayo bij het gerecht.
5. Garneer af met de crumble en het krokantje van tomaat.
6. Dresseer aan tafel de vinaigrette van citrus over het gerecht.

Kijk met onze chef mee voor de virtuele uitleg en smakelijk!

Ga verder naar het

naar het hoofdgerecht

Reserveren